.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο σέξι χορός των μαθητριών που άναψε φωτιές στη Ρωσία [vid]


Ο προκλητικός χορός των Ρωσίδων μαθητριών σε σχολική παράσταση με θέμα αρκουδάκια έχει προκαλέσει πανικό στη χώρα, με τους πολίτες να έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, σε αυτούς που κατακρίνουν την "προκλητική" ενέργεια, και σε αυτούς....
που υποστηρίζουν ότι ο χορός αποτελεί μέσω έκφρασης και δεν θα έπρεπε να κατακρίνεται.

Όλα ξεκίνησαν από μια σχολική θεατρική παράσταση με θέμα τον Γουίνι, τον αρκούδο, και σύντομα εξελίχθηκαν σε κάτι πιο προκλητικό, αφού οι μαθήτριες ηλικίας περίπου 16 ετών έκαναν "twerking".

Το βίντεο δεν έχει γίνει μόνο αντικείμενο αντιπαράθεσης, λόγω των αυστηρών δομών της κοινωνίας αλλά έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για το περιστατικό που φαίνεται αν εκθέτει τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο.

Για την ιστορία, οι μαθήτριες προέρχονται από τη σχολή χορού “Credo” στο Όρενμπουργκ, που υποστηρίζει ότι υπήρχε η πλήρης συγκατάθεση των γονέων, που βρίσκονταν στο κοινό, για το συγκεκριμένο χορευτικό.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τη Κυριακή του Πάσχα και σε λίγα εικοσιτετράωρα έχει προσελκύσει εκατομμύρια χρήστες εντός και εκτός τη Ρωσίας.

vitamen72

[Πηγή]