.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ρωσίδα έκανε ζωντανό strip show με πελεκάνο! [εικόνες + βίντεο]

Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο
Τα "τυχερά" του τουρισμού

Ζωντανό sex show είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν προχθές το πρωί στο λιμανάκι της Πάφου στη Κύπρο, το κέντρο της τουριστικής περιοχής με χιλιάδες ξένους και ντόπιους....

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», μια Ρωσίδα έβγαλε όλα της τα ρούχα και αφού έμεινε όπως τη γέννησε η μητέρα της, προσπάθησε να φωτογραφηθεί με τον πελεκάνο «Κόκο», ο οποίος είναι η «ατραξιόν» εστιατορίου της περιοχής.



Μάλιστα, στην προσπάθεια της να τιθασεύσει τον πελεκάνο, παρενέβη και ο σύντροφος της, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο φωτογράφου.

Πολλοί περαστικοί έβγαλαν βίντεο και φωτογραφίες, αλλά η καλλιτεχνική φωτογράφιση μάλλον δεν πήγε καλά.



Αρχικά η Ρωσίδα θέλησε να φωτογραφηθεί με τον πελεκάνο ανάμεσα στα πόδια της, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, στη συνέχεια γύρισε τα οπίσθια της σε δημόσια θέα για να φωτογραφηθεί με τον πελεκάνο επάνω της.

Κι όλα αυτά ενώ απέναντί της βρισκόταν η Λιμενική Αστυνομία.



Όμως, παρά το γεγονός ότι κάποιοι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, καθώς θεώρησαν ότι η ώρα και ο χώρος δεν ήταν κατάλληλα για γυμνή φωτογράφιση και καταγγέλθηκε η κακοποίηση του πελεκάνου, οι αρχές άργησαν να φτάσουν στο σημείο. Όταν έγινε αυτό, η Ρωσίδα είχε ντυθεί και είχε φύγει.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 .
 [Πηγή] 
 .
 Το είδαμε εδώ