.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Για να επιτευχθεί η παγκόσμια κυβέρνηση είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί ο ΠATPIΩTIΣMOΣ!


Για να καταλάβουμε πως δουλεύει το σύστημα και που πάει το πράγμα (δηλαδή σε μια παγκόσμια κυβέρνηση) και γιατί όποιος είναι πατριώτης θεωρείτε ακραίος! διαβάστε το παρακάτω....

Για να επιτευχθεί η παγκόσμια κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν από το μυαλό των ανθρώπων ο ατομικισμός τους, η πίστη στην οικογενειακή παράδοση, ο εθνικός πατριωτισμός, και τα θρησκευτικά δόγματα.

Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Καταλάβατε γιατί Βουλευτές, του ΠΑΣΟΚ, από το ΠΟΤΑΜΙ και από το ΣΥΡΙΖΑ, αλαλάζοντες επετέθησαν κατά των ΟΥΚ;;; Δεν θέλουν να έχουμε ούτε Πατριωτικά όνειρα, ούτε Εθνικό Πατριωτισμό. Τα συνθήματα των ΟΥΚ δημιουργούν ΕΛΠΙΔΑ για αλύτρωτες Πατρίδες και Εθνικά Όνειρα

Brock Chisholm
Ο Δρ George Brock Chisholm CC (18 Μαΐου 1896 - 4 του Φεβρουαρίου του 1971) ήταν ένας Καναδός βετεράνος στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ιατρός, και ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Τιμήθηκε το 1959 ως Ανθρωπιστής της χρονιάς.

Ο πατριώτης θεωρείτε ακραίος....



ΣΟΚ!!!! Όποιος είναι εθνικιστής και Αντικομμουνιστής είναι νάζι.
Ποιοι αιματοκύλησαν την Ευρώπη!!



Τα κείμενα που ακολουθούν είναι όπως είναι γραμμένα στο Βικιπαίδεια μεταφρασμένα από αγγλικά αυτούσια , τα πιο σημαντικά, που δείχνουν τελικά ποιοι ήταν οι κακοί και ποιοι οι κάλοι!. Η ιστορία για το ποιοι άρχισαν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που λένε όλα τα ΜΜΕ μαζικής αποβλάκωσης μαζί με τα σχολειά και έγκυρες. Κομμουνιστικές σελίδες με πράκτορες πλύσης εγκεφάλου!

Οι «μικροί» νικητές του 1ου Π. Π., Ιταλία και Ιαπωνία, αρχικά βρέθηκαν στο πλευρό των Αγγλο - Γάλλων με την ελπίδα να τους αναγνωριστούν μεταπολεμικά γεωπολιτικά κέρδη, τα οποία όμως δεν υλοποιήθηκαν, γιατί και οι δυο αυτές χώρες αναζητούσαν τον δικό τους «ζωτικό χώρο» στη Μεσόγειο και τον Ειρηνικό, περιοχές που όμως έλεγχαν σθεναρά Άγγλοι και Αμερικανοί.

Οι Σοβιετικοί από την πλευρά τους, αν και θεωρούσαν τους Δυτικούς ως ιδεολογικούς τους εχθρούς, άλλοτε επιζήτησαν τη συμμαχία τους εναντίον του Χίτλερ και άλλοτε επιδίωξαν τον διαχωρισμό της θέσης τους από αυτούς.

Αυτοί οι πολύπλοκοι ανταγωνισμοί επέτρεψαν στους Χίτλερ και Μουσολίνι να ελιχθούν διπλωματικά μεταξύ των νικητών του 1ου Π. Π. και να αποκομίσουν τεράστια οφέλη και, κυρίως, ανοχή για μεγάλο διάστημα, πράγμα που τους επέτρεψε να οικοδομήσουν το περιβάλλον εκείνο, που θα τους επέτρεπε να εξαπολύσουν τον 2ο Π. Π. 

Η Αγγλο -Rothschild- Γαλλική διπλωματία από τη μία μεριά έβλεπε στα πρόσωπα των δυο δικτατόρων ένα «αντισοβιετικό τείχος», έναν αντικομουνιστικό «χωροφύλακα» στην Ευρώπη, πράγμα που διευκόλυνε την ανοχή στο ναζιστικό καθεστώς, ενώ πεισματικά ήθελαν να πιστεύουν (και ειδικά οι Άγγλοι) ότι απέφευγαν μια βέβαια πολεμική σύγκρουση , που διαφορετικά θα έθετε τελικά σε κίνδυνο τις αποικίες τους ανά τον κόσμο, που απαιτούσαν χρήμα και μέσα για να διατηρήσουν.

Μετά τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι νικητές επέβαλαν με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών στην ηττημένη Γερμανία σκληρότατους όρους, με σκοπό να τη γονατίσουν οικονομικά. Οι πολεμικές επανορθώσεις που επιβλήθηκαν στη Γερμανία ήταν τόσο υπέρογκες, που δημιούργησαν ένα κύμα αντιδράσεων στον Γερμανικό λαό, που πάντα πίστευε ότι δεν έχασε πραγματικά τον πόλεμο αλλά «προδόθηκε».

Όταν ο Χίτλερ αποφυλακίστηκε!!!, ύστερα από το αποτυχημένο πραξικόπημά του το 1923 (γνωστό στην Ιστορία ως "Πραξικόπημα της μπιραρίας" (Beer Hall Putch) συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν προσωπική προστασία αποτελούμενη από περισσότερα του ενός άτομα. 

Έδωσε, λοιπόν, εντολή στον προσωπικό του σωματοφύλακα Γιούλιους Σρεκ (Julius Schreck) να οργανώσει μια ομάδα από οκτώ ένστολους σωματοφύλακες, τους οποίους επονόμασε Σούτσστάφελ (Schutzstaffel), δηλαδή ομάδα προστασίας ή, συντομογραφικά, SS.


Η απελπισία από την οικονομική κρίση και το αίσθημα, ότι οι Γερμανοί παρεμποδίζονταν, να έχουν όλα αυτά που δικαιούνταν, οδήγησαν σε μια έξαρση του εθνικισμού και διευκόλυναν την άνοδο στην εξουσία του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος NSDAP με αρχηγό τον Χίτλερ. 

Η πολιτική του Χίτλερ ήταν να αναδημιουργήσει τη Γερμανία αποκτώντας τον αναγκαίο «ζωτικό χώρο» (Lebensraum) και να κάνει ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με όλους εκείνους, που θεωρούσε, ότι είχαν φέρει τη χώρα στην κακή αυτή κατάσταση. 

Το τελευταίο, πέρα από τη Γαλλία, περιελάμβανε και τους Εβραίους και ήταν και το βασικό επιχείρημα του αντισημιτισμού του.

Στο ξεκίνημα της διακυβέρνησής του, ο Χίτλερ βεβαίωνε για τις ειρηνικές διαθέσεις του, αλλά στις 14 Οκτωβρίου 1933 ανακοίνωσε ότι δεν αναγνώριζε πλέον τους περιορισμούς όσον αφορά στους εξοπλισμούς που είχαν επιβληθεί στη Γερμανία και ότι, ταυτόχρονα, αποσυρόταν από την Κοινωνία των Εθνών. 

Την παραπάνω εξαγγελία συνόδευσε με προσφορά για περιορισμό των εξοπλισμών βάσει διμερούς συμφωνίας με τη Γαλλία, πράγμα που προκάλεσε αβεβαιότητα για τις πραγματικές του προθέσεις. Μετά τη δολοφονία του Αυστριακού Καγκελάριου Ένγκελμπερτ Ντόλφους, εξερράγη στην Αυστρία φιλοχιτλερικό κίνημα και οι κινήσεις του γερμανικού στρατού δημιούργησαν υπόνοιες για ετοιμασίες επέμβασης στην Αυστρία, η οποία τελικά ματαιώθηκε από μια Ιταλική κινητοποίηση.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1939, η Γαλλία και η Βρετανία κήρυξαν τον πόλεμο στη Γερμανία, όταν αυτή εισέβαλε στην Πολωνία δύο ημέρες νωρίτερα. Ετσι άρχισε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ευρώπη. Η διεθνής τάξη πραγμάτων είχε διαταραχθεί ανεπανόρθωτα με την εισβολή της Ιαπωνίας στη Μαντζουρία το 1931 και της Ιταλίας στην Αβησσυνία το 1935.

Η Βέρμαχτ (γερμ. Deutsche Wehrmacht = γερμανική αμυντική δύναμη) είναι το όνομα των γερμανικών ένοπλων δυνάμεων από τις 16 Μαρτίου 1935 μέχρι τις 20 Αυγούστου 1946. Η Βέρμαχτ εξελίχθηκε με βάση τον "νόμο για την οργάνωση των ενόπλων δυνάμεων" μέσα από την Ράιχσβερ (έτσι ονομάζονταν οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις πριν την άνοδο των ναζί στην εξουσία).

Στα SS στρατολογούνταν αρχικά αποκλειστικά στελέχη αμιγούς αρείας καταγωγής (γινόταν εξονυχιστικός έλεγχος για την καταγωγή του υποψηφίου) και, παράλληλα, έπρεπε να τρέφουν τυφλή αφοσίωση στο Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα και στον Ηγέτη (Führer), Αδόλφο Χίτλερ. Κατά τη διάρκεια του πολέμου επιτράπηκε η στρατολόγηση και μη Γερμανών, αρκεί να διαπνέονταν από σφοδρά αντικομμουνιστικές απόψεις.

Οι άνθρωποι ήταν 100 χρονιά μπροστά από όλες τις απόψεις!. Αρκεί που πήραν αιχμάλωτους Γερμανούς επιστήμονες να τους ξεστραβώσουν, και μαζί όλη την τεχνολογία της τότε Γερμανίας



Άρα εγώ είμαι ναζί φασίστας που δεν γουστάρω τα πιόνια των Εβραίων τους κομμουνιστές!
Έτσι εξηγούνται όλα λοιπόν ! όλο αυτό το θέατρο μην την Χρυσή Αυγή! και τους δηθεν ναζιστές σε χώρες της Ευρώπης, μέσα σε αυτές και η Γερμανία!.

Στην εκδήλωση της PEGIDA στην Φρανκφούρτη, που είχε απέναντί της μια ακόμη «αντιφασιστική» αντι-συγκέντρωση, μίλησε και ο εβραϊκής καταγωγής Rotem Avituv, ψυχολόγος. Πήρε το μεγάφωνο και είπε: «Είμαι από το Ισραήλ. Η Γερμανία είναι δική σας. Δεν υπάρχουν ναζί στην Pegida, υπάρχουν πατριώτες που αγωνίζονται για τη Γερμανία.

"Είμαι ένας Εβραίος, η οικογένειά μου έζησε 700 χρόνια στη Γερμανία και μπορώ να σας πω, εγώ δεν βλέπω κανέναν ναζί. Οι Ναζί είναι οι αριστεροί! Εδώ βλέπω μόνο πατριώτες που αγαπούν αυτή τη χώρα και θέλουν να την προστατέψουν από το Ισλάμ που θέλει να καταλάβει τη Γερμανία, τις παραδόσεις σας, την πίστη σας ... αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Είμαστε Γερμανοί, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, έχουμε μια όμορφη χώρα».. στο τέλος φωνάζει: «Antifa, f..k you!».."

Κρατάτε γερά σε ύπνωση τους ραγιάδες νεοέλληνες !!! μην ξυπνήσουν !οπως έλεγε και ένας Εβραίος ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟ 1943-1950!!! ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Τάχα ότι η Μέρκελ κάνει κουμάντο στην Ευρώπη που φτιάξανε Εβραίοι να ελέγχουν χωρίς να σηκώνει κάνεις κεφάλι!

Ένας σήκωσε κεφάλι κάποτε και τον έφαγαν! Παπαδόπουλος, μαντέψτε! Κακή χούντα, δικτάτορας!, τα γνωστά!, γι' αυτό για να μην σηκώσει κάνεις κεφάλι χωστέ τους μέσα πριν πάρουν εξουσία! Βλέπε Χ.Α !, Δώστε τόνους πλύσης εγκεφάλου μέχρι να τους κάνετε όλους εβραιοπροσκυνημένους! Κρίση να μην κάνουν παιδιά! Αλλά η καλύτερη λύση... μπαστάρδεμα με λαθρο ! Σε όλες τις χώρες που υπάρχει κίνδυνος εθνικισμού! Άρα ναζιστές! Τόσο απλό!



Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί. 

Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων» -Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, και μετά!!.

Υπουργοί τρέχουν στο Ισραήλ κάθε τόσο για εντολές! και κάνεις δεν γίνεται πρωθυπουργός αν δεν έχει στενές σχέσεις με Σιών αν δεν είναι ο ίδιος Εβραίος! οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν είμαστε Εβραίοι ή Έλληνες!!!. 

Και τουλάχιστον μια φορά το μηνά βγάζουν άρθρο κατά του Χίτλερ, μια φορά όλες αυτές οι "έγκυρες" σελίδες δεν έβγαλαν κάτι για τον Στάλιν η για τα αίσχη που έκαναν οι κομμουνιστές! καθόλου περίεργο! Για όσους σκοτώθηκαν από Γερμανούς φταίνε μόνο οι πράκτορες που είχαν, στην Κρήτη δε ήταν υπό κατοχή Άγγλων και έβαλαν τους αμόρφωτους Κρητικούς κατά των Γερμανών και αυτοί την έβγαλαν λάδι! Έτσι όπως τους έχετε κάνει πια Εβραίοι δεν ξυπνούν ούτε με πυρηνική!

[Πηγή]