.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο Jim Carrey ξεμπροστιάζει τους Illuminati [vid]

Μυστικά στο Εθνικό Δίκτυο τηλεόρασης

"Είμαι αηδιασμένος και κουρασμένος από τα μυστικά σας και τα ψέματα" Jim Carrey κραυγάζει προς τους Illuminati και τους ξεμπροστιάζει, στο Εθνικό Δίκτυο Τηλεόρασης των Η.Π.Α....

Ο Jim Carrey είναι ένας πολύ γνωστός Κωμικός ηθοποιός. Μέχρι σήμερα, τα υπερμοντέρνα δημόσια καμώματα του, όλο και αναμένονται, από τον 52 ετών Καναδό ηθοποιό.

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του, στις 14 Νοέμ 2014, στο Jimmy Kimmel show, ο Κάρεϊ αποφάσισε να αφήσει τους θεατές του να διεισδύσουν σε μερικά μεγάλα μυστικά, από την εσωτερική λειτουργία, του Hollywood των Illuminati.

Σε μια μεγάλη είσοδο, Κάρεϊ βγαίνει μπροστά στη σκηνή του Kimmel κάνοντας μια προφανή και σε κατά πρόσωπο χειρονομία, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Το πλήθος ούρλιαζε και τον χειροκρότησαν με θέρμη, και δεν ήταν σαφές αν ούρλιαζαν, επειδή αναγνωρίσαν το σύμβολο του χεριού που είχε κάνει, ή αν ήταν απλά ενθουσιασμένοι που είδαν ξανά τον ηθοποιό μετά από μια σύντομη περίοδο μακριά από το Hollywood, τα τελευταία χρόνια.

Στο βίντεο (βλέπε παρακάτω), Κάρεϊ ξοδεύει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας το σύμβολο - τρίγωνο με το χέρι του ενώ προεξέχει η γλώσσα του από το κέντρο, ενώ ένας σοβαρός αλλά με χαμόγελο ο Jimmy Kimmel τον κοιτάει προσεκτικά πίσω από το γραφείο του.

Το κοινό ηρεμεί τελικά και μετά ο Carrey παίρνει μια θέση στο γραφείο του Kimmel, μετά την οποία Kimmel ρωτά, " Τι είναι αυτό ακριβώς; Είναι μια υπογραφή - σήμα κάποιας συμμορίας ; "

Ο Κάρεϊ, "πυροβολεί" με μια ματιά έκπληξης τον Kimmel, "Ω!!! φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι είναι;;;", του λέει αστειευόμενος. Ο Kimmel απαντά " Όχι δεν το ξέρω."

" Ώστε δεν ξέρεις τι είναι, ο Jimmy Fallon δεν ξέρει τι είναι, ο Ντέιβιντ Λέττερμαν δεν ξέρει τι είναι, όλα τα κόμικς στο χώρο του θεάματος, δεν ξέρουν τι είναι αυτό; », δηλώνει κάνοντας ξανά τα χέρια του, τρίγωνο και πάλι.

Για όσους δεν είναι σίγουροι, ως προς τι αναφέρεται ο Carrey, το τρίγωνο, με ένα σύμβολο στη μέση (συνήθως ένα μάτι) αντιπροσωπεύει τους Illuminati, μία κρυφή Διοικητική δύναμη που έχει δεσμούς σε όλα. Από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών οργανώσεων, της ψυχαγωγίας, των στρατιωτικών οργανώσεων, μέχρι και στις θρησκευτικές οργανώσεις. 

Για τους Illuminati, έχουμε αναφορές ότι έχει γίνει θεατή η απανταχού παρουσία τους σε όλο το Χόλιγουντ, όπως φαίνεται από μια σειρά ταινιών, από αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά βίντεο, ακόμα και ζωντανές εμφανίσεις.

Και αφού ο Kimmel εξακολουθεί να αρνείται ότι γνωρίζει, τι κάνει Κάρεϊ, ο Κάρεϊ αποκαλύπτει τελικά,

" Έλα Jimmy, είμαι εδώ για να αποκαλύψω αυτό το πράγμα. Είμαι αηδιασμένος και κουρασμένος από τα μυστικά και τα ψέματα. Αυτό είναι το μυστικό σύμβολο του Illumi-nutty [Illumi-καρυδιού,  Illumi-αρχίδι], και εσύ είσαι ένα μέρος του. Είναι η όλη σκωπτική γλώσσα" . 
Ο Carrey υπερηφανεύεται για ένα ηχηρό γέλιο από το ακροατήριο.

Κάρεϊ πηγαίνει για να εξηγήσει (με έναν όχι και τόσο σοβαρό τόνο) πόσοι άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος έχουν προσληφθεί από την κυβέρνηση για να αποσπάσουν την προσοχή των μαζών, κάνοντας τους ευτυχισμένους και υπάκουους, έτσι ώστε να μην γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει.  Ο Κάρεϊ προσθέτει επίσης, ότι αποφασίζουν αυτά τα πράγματα "έξω, στο δάσος σε ένα κύκλο, γυμνοί".  [σ.σ. εννοεί συνωμοσία με μαύρη μαγεία]

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκαλύπτει ότι οι Illuminati προσπαθούν να μετατρέψουν τις ανθρώπινες μάζες σε «τηλεκατευθηνόμενους καταναλωτές», μετά από την λήψη ενός ψεύτικου τηλεφωνήματος που  απαντάει. Παρακολουθούμε όμως το πρόσωπό του να γίνεται σοβαρό, και ένα περίεργο Kimmel να ρωτά ποιος ήταν.

Ο Carrey μοιάζει με ζόμπι, απευθύνεται στον Jimmy και εξηγεί, "Με συγχωρείς Jimmy, ήταν μια στιγμιαία, παροδική, και κατ ' ανάγκην διακοπή από το iPhone 6+ μου, με οθόνη HD",και φυσικά το κοινό ξεσπά σε γέλια και ζητωκραυγές .

Το κομμάτι τελειώνει με μια πρωτότυπη σφήνα για τη νέα του ταινία, "Dumb and Dumber To" , αφήνοντας το κοινό για τα καλά, να ψυχαγωγηθούν.

Jimmy Kimmel Live

Υπάρχει αλήθεια πίσω από το Εκτεταμένο «αστείο» του Carrey ;

Αν και υπήρχε ένας εμφανής τόνος από χιούμορ στην παράσταση αυτή του Carrey, πολλά από τα πράγματα που αναφέρονται, βασίζονται στην πραγματικότητα και  στην αλήθεια.

Ο όρος «Illuminati» έρχεται με υποδηλώσεις συνωμοσίας, ωστόσο, ο όρος αυτός αναφέρεται μόνο στους τραπεζίτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι κατέχουν ένα μεγάλο κομμάτι στην οικονομία  του κόσμου μας. Αυτοί είναι οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ, για να αναφέρουμε κάποιους.

Bohemian Grove: Κάθε χρόνο μια ομάδα ανδρών που ασχολούνται με τα υψηλά επίπεδα της πολιτικής και της χρηματοδότησης συναντιούνται μυστικά σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Καλιφόρνιας. Ο Jim Carrey αναφέρεται σε αυτό στην εμφάνισή του στο show του Jimmy Kimmel.

Beyonce επιδεικνύει το ίδιο σύμβολο [τρίγωνο με το χέρι] που ο Jim Carrey διακομοδόμησε προηγουμένως


Ο Jay-Z, ο Kanye West, και η Rihanna κάνουν την ίδια χειρονομία [τρίγωνο με το χέρι].

Το τρίγωνο και το μάτι που τα βλέπει όλα [ο παντεπόπτης οφθαλμός], όπως φαίνεται στο νόμισμα του Αμερικανικού δολαρίου.

Όπως αναφέρθηκε πριν, οι οικογένειες αυτές έχουν δεσμούς με σχεδόν κάθε βιομηχανία που υπάρχει σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του Χόλιγουντ. Οι ρίζες αυτών των οικογενειών είναι επίσης συνδεδεμένες με αποκρυφιστικές οργανώσεις, όπως ο Ελευθεροτεκτονισμός [Μασονία]. 

Έτσι τα σύμβολα του αποκρυφισμού, όπως το τρίγωνο με τον παντεπόπτης οφθαλμό, καρποφορούν. Η θεωρία αναφέρει ότι πολλοί ελπίζουν μέσω του Χόλιγουντ να εμφανιστούν αυτά τα σύμβολα, τα οποία είναι κρυμμένα από την κοινή θέα, για να δείξουν την υποστήριξή τους στην «παγκόσμια ελίτ» και να βελτιώσουν την θέση τους εντός του κλάδου.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι Carrey ήταν σπρώχνει τη διασκέδαση στην συνωμοσία των  Illuminati, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Carrey είναι γνωστός στο κοινό για την συμμετοχή του στο «κίνημα για την αλήθεια», πρέπει κανείς να αναρωτηθεί φυσικά αν αυτή η δημόσια εμφάνιση ήταν μια προγραμματισμένη τακτική για αφύπνιση και συνειδητοποίηση για αυτά που κάνει η παγκόσμια ελίτ. 

Με μια ευρεία πλατφόρμα όπως το show του Jimmy Kimmel, θα είναι σίγουρα μια τέλεια ευκαιρία να το πράξει. (Σύνδεσμος: Jim Carrey Συζητά περί της Πνευματικής Αφύπνισής Του )

theJourneyofPurpose TJOP

Ποια είναι η γνώμη σας για το κόλπο-παράσταση του Jim Carrey; Νομίζετε ότι υπήρχε μια υποκειμενική αίσθηση της αλήθειας σε ό, τι έλεγε; Ή μήπως ήταν απλώς μια έξυπνη σφήνα για τη νέα του ταινία; Μοιραστείτε το μαζί με τους φίλους σας και  συζητήστε το !

Μετάφραση - Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

via