.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Τζορτζ Σόρος, το εργαστήριο βιολογικού πολέμου και η επιδημία του Έμπολα


Ο Δρ. Cybil Broderick, ο οποίος είναι Λιβεριανός επιστήμονας και πρώην καθηγητής Φυτοπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Λιβερίας, ισχυρίζεται ότι η Δύση, και συγκεκριμένα οι ΗΠΑ, ευθύνονται για το ξέσπασμα της επιδημίας του ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρική....

Ο Δρ. Broderick προέβη στους παραπάνω ισχυρισμούς σε ένα άρθρο του που δημοσιεύθηκε αποκλειστικά στη Λιβεριανή εφημερίδα Daily Observer.

«Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χρηματοδοτεί τις δοκιμές του ιού Έμπολα σε ανθρώπους. Πρόκειται για μία μελέτη που ξεκίνησε μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το ξέσπασμα της επιδημίας στη Γουινέα και τη Σιέρα Λεόνε. 

 Το Υπουργείο Άμυνας έχει αναθέσει τη διεξαγωγή των δοκιμών στην Tekmira, μία καναδική φαρμακευτική εταιρεία, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας 140 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Οι δοκιμές συνίστανται στην έγχυση του θανατηφόρου ιού σε υγιείς ανθρώπους. Ως εκ τούτου, το αμερικανικό υπουργείο αναφέρεται ως συνεργάτης στην πρώτη κλινική μελέτη του Έμπολα σε ανθρώπους (NCT02041715), η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014, λίγο πριν την εκδήλωση της επιδημίας στη Δυτική Αφρική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιβεριανός επιστήμονας.

Πώς όμως συνδέεται με όλα αυτά ο αρχιτοκογλύφος Τζορτζ Σόρος; Ας δούμε μερικά βασικά σημεία:

-Το ίδρυμα George Soros χρηματοδότησε το προσωπικό που διεξήγαγε τις μελέτες για την επιδημία του Έμπολα στο εργαστήριο βιολογικού πολέμου της Kenema, ένα εργαστήριο που αναμένεται να κλείσει, προφανώς εξαιτίας των ερευνών γύρω από την υπόθεση.

-Ο εκπρόσωπος Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Glenn Thomas πιθανότατα ήταν αναμεμειγμένος σε διάφορες δημοσιογραφικές και μη έρευνες σχετικά με το αμφιλεγόμενο εργαστήριο της Kanema. 

Ήταν o Glenn Thomas ενήμερος για τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το εργαστήριο εξέδιδε πλαστές θετικές διαγνώσεις, προκειμένου να εξαναγκάσει τους δήθεν ασθενείς να υποβληθούν σε θεραπεία για τον Έμπολα; 

Μήπως αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συγκάλυψη;

-Τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για το κλείσιμο του εργαστηρίου βιολογικού πολέμου της Kename, ούτε για την εντολή διακοπής των δοκιμών του ιού Έμπολα στο Πανεπιστήμιο Tulane της Ορλεάνης. 

 Επομένως, από τη στιγμή που και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν δημοσιοποιεί τις πληροφορίες και δεν αναλαμβάνει δράση, δεν απομένουν άλλες πηγές ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου.

-Ο Σόρος διατηρεί δεσμούς με τον Πρόεδρο της Σιέρα Λεόνε (http://blogs.reuters.com/globalinvesting/tag/emerging-emerging-markets-frontier-markets-sierra-leone-africa-investment-george-soros-ernest-bai-koroma-tony-blair-anadarko/)

-Ο Σόρος συνδέεται επίσης με την ακροδεξιά, μη εκλεγμένη Ουκρανική κυβέρνηση, η οποία ευθύνεται για τη συντριβή της πτήσης MH-17 των Μαλαισιανών αερογραμμών. Στο τραγικό εκείνο δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ο Glenn Thomas (http://www.infowars.com/soros-admits-responsibility-for-coup-and-mass-murder-in-ukraine/)

-Το 2004 ο Σόρος παρευρέθηκε στο γάμο του Ολλανδού πρίγκιπα Johan Friso με μία υπάλληλό του (http://www.smh.com.au/articles/2004/04/24/1082719675482.html και http://www.washingtonpost.com/world/europe/johan-friso-dutch-prince-touched-by-scandal-dies-at-44/2013/08/14/96cae1fe-04fc-11e3-9259-e2aafe5a5f84_story.html).-Μεταξύ των θυμάτων της πτήσης MH-17 υπήρξαν 40 Ολλανδοί. Η κυβέρνηση της χώρας έκανε λόγο για «έγκλημα πολέμου» (http://www.timeslive.co.za/thetimes/2014/07/22/mh17-war-crime-probe).


-Το Ίδρυμα του Σόρος «Open Society » και διάφορα άλλα funds που ελέγχει είναι ενεργά στο αποκαλούμενο «τρίγωνο του θανάτου», δηλαδή τη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε και τη Γουινέα.

Αν λοιπόν κανείς λάβει υπόψη όλα τα παραπάνω σημεία, καταλαβαίνει πολύ εύκολα:

-ότι ο Σόρος επιθυμούσε διακαώς να «φιμώσει» τον Glenn Thomas, ώστε να μην διαρρεύσει στα ΜΜΕ το ότι η επιδημία του Έμπολα «ενορχηστρώθηκε» σε ένα εργαστήριο βιολογικού πολέμου που χρηματοδοτούνταν από εκείνον.

-ότι ο Σόρος όχι μόνο ήθελε να «φιμώσει» τον Glenn Thomas, αλλά μάλιστα ήθελε να το κάνει άμεσα.

-ότι ο Σόρος είχε τα μέσα για να «στήσει» ένα αεροπορικό δυστύχημα στην Ουκρανία, ώστε να εξασφαλίσει τη σιωπή του εκπροσώπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

-ότι ο Σόρος είχε την υποστήριξη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και όλης της παγκόσμιας ελίτ.

[Πηγή]