.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τα Όπλα από Αλβανία δεν πάνε στους Τζιχαντιστές - Προορίζονται για την Θράκη!

Ησυχία η ΕΥΠ κοιμάται και η Βουλγαρική Μυστική Υπηρεσία ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Ησυχία η ΕΥΠ κοιμάται! Αστεία δημοσιεύματα από τα Αλβανικά ΜΜΕ ότι συνελήφθη κύκλωμα διακίνησης όπλων από… την Αλβανία προς τη Συρία μέσω Ελλάδας....

Αναμεταδόθηκε από το σύνολο τον Ελληνικών ΜΜΕ, πως η πηγη αυτής της είδησης ,προέρχεται από δημοσιεύματα στον Αλβανικό Τύπο, που επικαλούνται πηγές της αλβανικής Αστυνομίας και τοποθετούν την Ελλάδα στο δρομολόγιο των όπλων από Αλβανία με κατάληξη τη Συρία.

Η επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας σε Τίρανα, Δυρράχιο, και την πόλη Σχηγάκ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου, και οδήγησε στη σύλληψη οκτώ μελών του κυκλώματος.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε κρησφύγετο του κυκλώματος στην πόλη Shijak κοντά στο Δυρράχιο, αστυνομικοί εντόπισαν έξι καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο Scorpion με σιγαστήρα, έξι πιστόλια, 5 χειροβομβίδες και χιλιάδες σφαίρες. Αυτά τα λεγόμενα δημοσιεύματα τα χαρακτήρισα αστεία, γιατί οι Αλβανικές Αρχές είναι προφανές οτι δεν μας λένε την πραγματική αλήθεια, και προσπαθούν κάτι να απορριψουν!

Ο οπλισμός που βρέθηκε, θα έλεγα ότι δεν είναι και τόσο μεγάλος, που να δικαιολογεί ότι προορίζονται για την ενίσχυση τον τζιχαντιστών στην Συρία! Τον οπλισμό που βρήκαν στην Αλβανία, ανετα το βρίσκουν σε ένα Κρητικό σπίτι στα Σφακιά και Ψηλορειτη, για να αστειευτούμε και λιγο!

Οι τζιχαντιστες δεν εχουν καμια αναγκη να προμηθευτουν οπλα και πυρομαχικα απο την Αλβανία! Για τον απλο λογο οτι εχουν πεση στα χερια τους αποθηκες με πυρομαχικα και οπλισμό, απο τον Συριακο Στρατο του Ασαντ! Αλλη μια πηγη προμηθειας οπλισμου και πυρομαχικών για τους τζιχαντιστες ,προερχεται απο τις επισης λεηλατημενες αποθηκες του Ιρακινου Στρατου, και ενισχυθηκαν αρκετα, με οπλα και πυρομαχικα απο την Λιβυη, μην ξεχναμε οτι και στην λιβυη η τζιχαντιστες ελεγχουν καποιες πολεις, και σε αυτην την περιπτωση εχουν λεηλάτησει αποθηκες με οπλα και πυρομαχικα απο τον Λιβυκο Στρατο του Κανταφι!

Αλλο ενα στοιχείο που δεν κολλάει σε αυτην την περιεργη υποθεση ειναι, το γιατι να προσπαθησουν να περασουν αυτον τον οπλισμο δια μεσω της Ελλαδας, και να κινδυνεύουν να συλληφθούν στα Ελληνοαλβανικα συνορα που φυλασσονται σχετικα καλα!

Ανετα θα μπορουσαν να περάσουν πυρομαχικα και οπλισμο δια μεσο τον Σκοπίων , και απο εκει με την βοηθεια τον Αλβανικον ενοπλον οργανωσεων όπως ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» – AÇTOSH, να τα παραδοση σε πυρηνες τζιχαντιστών που βρισκονται μεσα στην Μουσουλμανικη μειονοτητα της Βουλγαριας,και μετα Τουρκια-Συρια!

Η διαδρομή αυτή φαίνεται πιο βατή και λογική, αλλα οπως σας ειπα οι Αλβανικες Αρχες ψευδονται! Η αληθεια ειναι η εξής -Σύμφωνα με την Βουλγάρικη Μυστική Υπηρεσία, μια σκληροπυρηνικη οργάνωση της Τουρκικής μειονότητας που υπαρχει στην Βουλγαρία, καθοδηγούμενη απο την Τουρκική ΜΙΤ, ετοιμάζουν σχέδιο για την ανεξαρτησία τον περιοχών στην Βουλγαρία, που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Τούρκικη μειονότητα,αλλά και την ενοποίηση αυτού του υποτιθέμενου ανεξάρτητου Κράτους με τα εδάφη της Ελληνικής Θράκης, που υπερτερεί και εκει η Μουσουλμανικη Μειονότητα! Για να πετύχουν αυτο το σκοπο εξοπλίζονται με όπλα που προέρχονται από Αλβανια και Κόσοβο ,απο το πρώην Αντάρτικο Στρατό των Κοσοβάρων του UCK!

Ολα αυτα τα αναφερω στο Αρθρο μου με τιτλο- Περίεργο Περιστατικό με Τουρκικά F-16 στην Πτήση του Πρωθυπουργικού Αεροπλάνου προς την Κύπρο- Έκτακτο Σήμα Προειδοποιησης της Βουλγάρικης Μυστικής Υπηρεσίας προς την ΕΥΠ – Ετοιμάζουν προβοκάτσια στη Θράκη!‏ 
Η Βουλγαρικη Μυστικη Υπηρεσια φενεται οτι εχει καταφερει να στριμώξει την Αλβανική Κυβερνήση, και τον υπουλο ρολο της, διοτι εθελοτυφλούσε σε ολες αυτες τις ενεργειες που διαπραττουν οι διαφορες ενοπλες οργανωσεις οπως π.χ ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» – AÇTOSH.

Η Βουλγαρία σαν μελος του Νατο και της ΕΕ, απείλησε ανοιχτά την Αλβανική Κυβέρνηση οτι διαθέτει αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία - για αυτες τις ένοπλες οργανώσεις, και αν δεν τις εξαρθρώσουν θα προβουν σε επίσημη καταγγελία στο ΝΑΤΟ - ΕΕ, αυτο ηταν αρκετο να κανει την Αλβανική Κυβέρνηση να κοινοποιηθεί και να αρχισει τις Συλληψεις! Για αλλη μια φορα θα Αναρωτιέστε και η ΕΥΠ που ειναι;;; τι κανει;;;

Η ΕΥΠ φιλη μου δεν ενδιαφέρθηκε στο σήμα προειδοποίησης της Βουλγάρικης Μυστικής Υπηρεσίας, έχει πιο σοβαρή δουλειά να κάνει, όπως π χ, να βάλει κάνα κοριό παρακολούθησης σε καμια ομάδα (κολοπετινιτσας) της τετάρτης εθνικής κατηγορίας για να δουν μήπως η ομάδα της κατω Ραχούλας δωροδόκησε τον διαιτητή για το παιχνίδι με την ομάδα της πάνω Ραχούλας!

Ολα αυτα που γράφω είναι σε αστείο τόνο, και δεν βαζω για παράδειγμα μεγαλύτερες ομάδες, σε κατηγορία,για να μην μπλέξω με τους οπαδούς αυτων τον διαφόρων ομάδων, εκεί έχουμε φτάσει!

Όσον αφορά το Απόστρατο Στρατηγό κύριο Φράγκο Φραγκούλη που κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ,αναφέρθηκε στο σχέδιο αυτονομήσεως της Θράκης από την Τουρκία, και ότι ήδη βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο.

Αλλά και σε κάθε απόστρατο Στρατηγό που πρώτα βγαίνει σε σύνταξη, και μετά γίνονται λαλισαντες για τους κινδύνους στα εθνικά μας θέματα, καλό θα ήταν όλα αυτά να τα λέει το στοματάκι τους ,και όταν είναι εν ενεργεία Στρατηγοί!

Αλλιώς τώρα που είναι απόστρατοι και συνταξιούχοι, με την κομμένη - μειωμένη σύνταξη που παίρνουν από την Συγκυβέρνηση, να πάνε σε καμιά λέσχη αξιωματικών που είναι φθηνά, και να παίξουνε κάνα τάβλι και να σταματήσουν να μιλούν!

Σπυρος Πριφτης

lithosfotos.blogspot.gr

Το είδαμε εδώ