.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ... E.N.D.

THE E.N.D.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ E.N.D. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ! ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....

Είναι εξαιρετικά λυπηρή η τροπή που πήραν τα γεγονότα !!! Για ακόμη μια φορά δυο Έλληνες τρώγονται ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς και κατηγόριες... Ας αναρωτηθούν όμως σε ποιους απευθύνονται διότι και οι δυο συνέλληνες έχουν πάρει στις πλάτες τους μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού και κατά τα λεγόμενα τους έναν αγώνα τεράστιας σημασίας για την πατρίδα μας!!!

Αυτό από μόνο του τους φορτώνει με ένα τεράστιο βάρος και αμέτρητες υποχρεώσεις, έχουν καθήκον πλέον να υπηρετήσουν αυτό τον αγώνα με τις αρχές και τις αξίες που ευαγγελίζονταν όλο αυτό το διάστημα, διότι ο τρόπος που διάλεξαν για να επιλύσουν τις όποιες προσωπικές διαφορές τους δεν συνάδει με τα όσα μέχρι τώρα είχαν δείξει.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός ότι από τα λεγόμενα τους σε αυτά τα τρία τελευταία βίντεο κανένας από του δύο δεν μπορεί να αποδείξει στα μάτια όσων τους πίστεψαν, πως θέλουν πραγματικά το καλό και την συνένωση των Ελλήνων, αλλά ότι είναι δυο ακόμη Έλληνες που λύνουν προσωπικές διαφορές και έχουν ίσως βαθύτερα και όχι τόσο αγνά κίνητρα που τους οδηγησαν να ξεκινήσουν αυτόν τον αγώνα.

Καλό θα ήταν να ξανασκεφτούν σε ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. Σε έναν λαό υπερήφανο αλλά και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο. Δεν ζητάμε άλλους ανθρώπους με διάθεση, να λύσουν προσωπικές διαφορές ή που να ανταλλάσσουν δημόσια χαρακτηρισμούς και κατηγόριες , τέτοιους έχουμε 300!!. Άλλοι δυο μας είναι περιττοί.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .

Το βαρέλι αυτό μοιάζει να μην έχει πάτο και κυρίως πάτο καθαρό... μακάρι να βγω ψεύτης.

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

via neoellhn.