.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ερείπια Αρχαίας Πόλης βρέθηκαν στην Ανταρκτική; (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα τηλεοπτικό συνεργείο της Καλιφόρνια αγνοείται από το Νοέμβριο του 2002, ένα βίντεο που άφησε πίσω του και μια αποστολή από τους SEALs του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είναι τα βασικά στοιχεία σε μια ιστορία που ισχυρίζεται ότι:....

Εκτεταμένα αρχαία ερείπια έχουν βρεθεί κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.

Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τον αρχαιολόγο και τυχοδιώκτη Jonathan Gray του World Education Research Ltd στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο Αρχαιολογίας News Flash.

Ένας εκπρόσωπος για την εταιρεία φέρεται να δήλωσε κατά τη στιγμή που "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δήλωσε ότι θα επιδιώξει να μπλοκάρει την κυκλοφορία ενός βίντεο που βρέθηκε από διασώστες του ναυτικού στην Ανταρκτική, που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει μια τεράστια αρχαιολογική ανασκαφή είναι σε εξέλιξη 3.200 μέτρα κάτω από τον πάγο".

"Το πλήρωμα παραγωγής AtlantisTV που τράβηξε το βίντεο εξακολουθεί να αγνοείται", αναφέρει Gray.

Δικηγόροι του AtlantisTV, που έχει βάση στο Beverly Hills, τόνισαν κατά τη στιγμή ότι το κύριο μέλημα της εταιρείας ήταν η ασφάλεια και η ευημερία του πληρώματος.

Ωστόσο, δήλωσαν ότι θα αντιταχθούν σθεναρά σε κάθε προσπάθεια λογοκρισίας υλικού που είναι σαφώς προς το δημόσιο συμφέρον και το δημόσιο τομέα.

"Η παγωμένη ήπειρος της Ανταρκτικής, τόνισε, δεν ανήκει σε κανένα έθνος. Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία δικαιοδοσία εκεί".

Ο σταθμός McMurdo Ανταρκτική

"Αυτό το βίντεο είναι ιδιοκτησία του AtlantisTV, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, εμείς το τραβήξαμε. Είναι δικό μας. Και από τη στιγμή που δικαιωματικά μας ανήκει, πρόκειται να μεταδοθεί. Τέλος της ιστορίας".

Το είδαν επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού

"Δύο αξιωματικοί του Ναυτικού που είδαν την ταινία περιέγραψαν το περιεχόμενό της στους ερευνητές του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών (NSF) μετά την επιστροφή τους στο σταθμό Scott Amundsen στο Νότιο Πόλο", ισχυρίζεται ο Gray σε πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο του.

O σταθμός Αμούδσεν-Σκοτ στην Ανταρκτική

Έτσι, ανέφεραν πηγές στο σταθμό McMurdo, την κύρια αμερικανική βάση στην Ανταρκτική".

Είπαν ότι έδειξε θεαματικά ερείπια και άλλα πράγματα που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν, ανέφερε ένας επιστήμονας του NSF.

"Εμείς θα το δικαιολογήσουμε ως κάποιο είδος αυταπάτης που προκαλείται στη θερμοκρασία υπό του 0", είπε, "μέχρι που ένα ελικόπτερο γεμάτο Navy SEALs προσγειώθηκε και τους πήρε και απογειώθηκε. Τώρα, ξύνουμε τα κεφάλια μας αμήχανοι".

Οι αξιωματούχοι της Ναυτικής Υποστήριξης Δύναμης Ταχείας επέμβασης των ΗΠΑ στην Ανταρκτική αρνήθηκαν προβλέψιμα την ιστορία ή την κατοχή του οποιοδήποτε βίντεο γυρίστηκε από το αγνοούμενο πλήρωμα του AtlantisTV.

Πηγές του ναυτικό είπαν ότι βρήκαν το βίντεο σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη εφοδιασμού 160 χιλιόμετρα δυτικά του σταθμού Vokstok.

Συνεχίζετε να συμβαδίζετε με τα εκπληκτικά μυστικά του παρελθόντος μας;

Τουλάχιστον τέσσερα βίντεο στο YouTube πιστεύουν ότι απλώς μπορεί να υπάρχει μια χαμένη πόλη στην ήπειρο της Ανταρκτικής.

Μια ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τρεις αρχαίες πυραμίδες στον πάγο που καλύπτει την ήπειρο της Ανταρκτικής. Τα ακριβή στοιχεία είναι αποσπασματικά, αλλά η ομάδα έχει κυκλοφορήσει τρεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την ανακάλυψή τους, σύμφωνα με τον Stephen Hannard ADGUK.


 Η διεθνής ομάδα περιλαμβάνει ερευνητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλοί άλλοι είναι από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Δύο από τις τεράστιες κατασκευές των πυραμίδων βρέθηκαν περίπου 10 μίλια στο εσωτερικό, η τρίτη δεν είναι μακριά από την ακτογραμμή, ορατή από τον ωκεανό.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή σχεδιάζει μια αποστολή για να φτάσει μία από τις πυραμίδες για να μάθει αν είναι μια φυσική ή τεχνητή κατασκευή. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν αναφερθεί από την ομάδα από τις 29 Αυγούστου 2012. Περισσότερες ειδήσεις εκκρεμούν. Είμαστε αναποφάσιστοι σχετικά με αυτό το θέμα μέχρι την περαιτέρω επιβεβαίωση, καθώς πάντα εσείς αποφασίζετε.

Alien Disclosure Group

MrKeyOfKnowledge

andrewhitchcock23

WhatsUpInTheSky37

Ο εξερευνητής και αρχαιολόγος Jonathan Gray συζήτησε τα ευρήματα που αποδεικνύουν την προηγμένη αρχαία τεχνολογία με τον George Noory στο Coast To Coast A.M. Επειδή τέτοια αντικείμενα δεν ταιριάζουν με τις τρέχουσες ακαδημαϊκές πεποιθήσεις έχουν συχνά αποκρυφτεί,
τα αποδεικτικά στοιχεία καταστράφηκαν ή κρύφτηκαν, είπε, αναφέροντας το Ινστιντούτο Smithsonian Institution και χώρες όπως το Περού, την Αμερική, το Ισραήλ, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, την Αυστραλία και, ως εμπλεκόμενες στην απόκρυψη των στοιχείων. Μερικά από τα κρυμμένα αρχαία ευρήματα που τόνισε, είναι:

Ένα είδος γυάλινου σκεύους στην Αίγυπτο και το Περού που μπορεί να καμφθεί όπως το πλαστικό.

Προβολείς οθόνης που χρησιμοποιούνται σε αιγυπτιακούς ναούς, με προσομοίωση κίνησης και ήχου.

Τα είδωλα και τα κτίρια αριστερά στα κινεζικά αρχεία του φεγγαριού μιλούν για τα ταξίδια στο φεγγάρι.

Ο δορυφόρος «Μαύρος Ιππότης» -οι αρχαίες φυλές μιλούσαν για την τοποθέτηση δορυφόρων.

Ένα αρχαίο υπόγειο συγκρότημα ανακαλύφθηκε στη Νότια Καλιφόρνια, που περιλαμβάνονται διαγράμματα αστεριών σε φύλλα αλουμινίου.

Μικροτεχνολογία βρέθηκε στη Ρωσία, με ορισμένα αντικείμενα τόσο μικρά όσο 1/1000στο της ίντσας.

Χάρτες του αρχαίου κόσμου, που δείχνουν την Ανταρκτική ελεύθερη από πάγο και πυκνοκατοικημένη.

Ο Gray μίλησε επίσης για την πρόκληση του στο έργο του Ζεκάρια Σίτσιν, ο οποίος υποστηρίζει ότι Εξωγήινη φυλή, οι Ανουνάκι, επισκέφθηκαν τη Γη από τον πλανήτη Nibiru. Οι μεταφράσεις του Σίτσιν στη σφηνοειδή γραφή των Σουμερίων δεν ταιριάζουν με τις αποδεκτές έννοιες του λεξικού, σχολίασε.

Βιογραφία:

Ο διεθνής εξερευνητής, αρχαιολόγος και συγγραφέας Jonathan Gray έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τα αρχαία μυστήρια. Κατά τα τελευταία 37 χρόνια, έχει διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό σε κάποιες ανεξερεύνητες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων μέρη των πηγών του Αμαζονίου. Επίσης, οδήγησε αποστολές στο βυθό της θάλασσας και σε απομακρυσμένες ορεινές και έρημες περιοχές του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των εξερευνήσεων του, ο Jonathan άρχισε να αποκαλύπτει αποδεικτικά στοιχεία με εκπληκτικά εκθέματα. Σύμφωνα με τα όσα διδάχτηκε στο σχολείο, αυτά ήταν αδύνατο να υπάρχουν! Απλώς δεν έπρεπε να υπάρχουν! Και αυτά δεν ήταν παρά μεμονωμένες ανωμαλίες. Υπήρχε ένα παγκόσμιο επαναλαμβανόμενο μοντέλο γι' αυτά, προτείνοντας έναν αρχαίο παγκόσμιο πολιτισμό με εκπληκτικές αναλογίες.

Το βιβλίο του, "Τα μυστικά των νεκρών"-Dead Men’s Secrets, περιλαμβάνει περισσότερα από χίλια κομμάτια αποδεικτικών στοιχείων μιας χαμένης υπέρ επιστήμης και τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων δεκάδες επιτεύγματα πριν από τις μέρες μας.

Το Βιβλίο

Ο αρχαιολόγος Jonathan Gray σκόνταψε σε κάτι που τον συγκλόνισε: ένα σύνολο όγκου από "εκτός τόπου" στοιχεία που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Και δεν ήταν μόνο σε ένα μέρος. Υπήρχε ένα παγκόσμιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο για αυτά. Αυτό το μοτίβο έδειξε μια χαμένη επιστήμη και τεχνολογία. Το περιεχόμενο ήταν τεράστιας αξίας.

Μηχανήματα: Γνωρίζατε ότι οι Αιγύπτιοι τρυπούσαν τον γρανιτένιο βράχο με γεωτρήσεις που γίνονταν 500 φορές πιο γρήγορα από ότι τα σύγχρονα δράπανα;

Αρχαία Αμερική: Ξέρατε ότι μια κινεζική έρευνα για τη χαρτογράφηση της Βόρειας Αμερικής το 2200 π.Χ., περιγράφει μια ανατολή του ηλίου πάνω από το Grand Canyon, μαύρο οπάλιο και ψήγματα χρυσού στη Νεβάδα, και σφραγίδες να χοροπηδούν στον κόλπο του San Francisco;

Το βιβλίο Τα Μυστικά των Νεκρών είναι μια συνάθροιση εκπληκτικών ανακαλύψεων... Μια χαμένη υπέρ επιστήμη αναδύεται από το βυθό της θάλασσας, της ζούγκλας και της άμμου της ερήμου του πλανήτη μας ...πάνω από 1.000 ξεχασμένα μυστικά. Δείτε αυτόν τον κόσμο, όπως ποτέ πριν δεν τον έχετε δει.

Μετάφραση - Επιμέλεια - Απόδοση κειμένων: Αόρατα Γεγονότα

Αναφορές: