.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πουλάνε ανθρώπινα όργανα. Εμπορεύονται ανθρώπους.

Πουλάνε ηρωΐνη και όπλα.
Τώρα πουλάνε και κλεμμένο πετρέλαιο.
Δεν είναι συμμορία… είναι χώρα.

Χώρα που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως είναι “πολιτισμένη” όταν ακόμα και οι ίδιοι δεν κρύβουν επίσημα την απέχθεια τους για τον ανθρώπινο πολιτισμό....

Φυσικά, όλοι αυτοί οι “πολιτισμένοι” που αβαντάρουν την συγκεκριμένη χώρα, δεν το κάνουν από ηλιθιότητα ή άγνοια.

Όταν υπερασπίζεσαι έναν εγκληματία με πακτωλούς μαύρου χρήματος, μόνον μια εξήγηση υπάρχει. Χρηματίζεσαι.

Είτε είσαι πολιτικός, είτε υπουργός, είτε καθηγητής, είτε δημοσιογράφος, είτε πρόεδρος χώρας, χρηματίζεσαι. Τα παίρνεις.

Φυσικά μιλάμε για την… Τουρκία, που όπως πρώτοι αποκαλύψαμε, είναι η χώρα που κλέβει και πουλάει λαθραία το πετρέλαιο. Πιο πετρέλαιο; Του Ιράκ και της Συρίας, που κλέβουν οι ισλαμοφασίστες.

Όταν λοιπόν από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε ότι οι υπάνθρωποι τσέτες δεν είναι τίποτε άλλο από τακτικός στρατός της Τουρκίας, κάποιοι ρέμβαζαν.

Τώρα που κυλά το χρήμα, το κατάλαβαν; Ή μήπως βουλώνει και τα δικά τους ματάκια;

Η σχετική είδηση 

Η Τουρκία διαψεύδει δημοσιεύματα ότι αγοράζει πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑΝΕΡ ΓΙΛΝΤΙΖ

O υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ διέψευσε δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ ότι η χώρα του αγοράζει κρυφά πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο έχει καταλάβει τεράστιες περιοχές του Ιράκ και της Συρίας. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Times, ανώτεροι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών χωρών της Δύσης έχουν εντοπίσει παράνομη εισαγωγή ποσοτήτων πετρελαίου στη νοτιοανατολική Τουρκία με προέλευση κάποιες περιοχές του βορείου Ιράκ που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών της οργάνωσης ISIS.

«Θεωρώ πως αυτά τα ρεπορτάζ έχουν ένα και μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν την εντύπωση πως η Τουρκία υποστηρίζει την ISIS, προκειμένου να απομακρύνουν την χώρα μου ολοένα και πιο μακριά από τη Δύση», απάντησε με τη σειρά του στο δημοσίευμα αυτό ο Γιλντίζ, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στο Κατάρ, όπου συνόδευσε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Τουρκία σέβεται όλους τους διεθνείς νόμους που αφορούν στο εμπόριο πετρελαίου. Δεν είναι δικό μας πρόβλημα αν κάποιος λέει πως το πετρέλαιο της ISIS αναμειγνύεται με πετρέλαιο που έρχεται από το Κιρκούκ. Αυτό είναι εσωτερικό πρόβλημα του ίδιου του Ιράκ» επεσήμανε ο Τούρκος υπουργός, καταλήγοντας ότι, αν επιβεβαιώσει ότι αυτό το γεγονός ισχύει, τότε η χώρα του θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να πατάξει οποιαδήποτε εισροή πετρελαίου από το Ισλαμικό Κράτος.

Ωστόσο, οι ξένοι αναλυτές είναι κατηγορηματικοί πως η Τουρκία πλέον έχει αναδειχτεί σε σημαντικό γρανάζι της παραοικονομίας του διεθνούς πετρελαίου. «Η κύρια είσοδος για την λειτουργία της μαύρης αγοράς του πετρελαίου είναι ο νότιος διάδρομος της Τουρκίας, η οποία πλέον καθίσταται ως σημαντικό κομμάτι της διεθνούς «μαύρης» οικονομίας», σημειώνει ο Λουάι αλ Χατίμπ, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Κέντρο Ντόχα του Ινστιτούτου Μπρούκινγκς.

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ