.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Βίντεο: Διαστημο-ερπετά, διαστημοπόλεμος με όπλα πλάσματος


Η NASA συνήθως λογοκρίνει όσο μπορεί τις εικόνες από τα βίντεο του διαστημικού σταθμού ISS. Πολλές φορές υπάρχουν εικόνες όπως αυτές που θα δείτε, είναι αλήθεια εντυπωσιακές!....

Δυστυχώς το βίντεο είναι στα Αγγλικά με τα σχόλια του βρετανού συγγραφέα, Chris Everard.

Ο Everard έχει φτιάξει και άλλα υπέροχα βίντεο με τρομερές αποκαλύψεις με την ΑινιγμαΤV.
Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με ένα σχετικά άγνωστο φαινόμενο, τις οντότητες που τις ονομάζει τα "διαστημο - ερπετά".

Φαίνεται ότι αυτά είναι μια πολύ σπάνια οντότητα που βρίσκεται στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας μας (300 μίλια πάνω από την γη, αλλά έχουν βρεθεί και χαμηλότερα).

Βέβαια οι αναγνώστες των κατοχικών νέων γνωρίζουν περισσότερα γι αυτές τις οντότητες. Τα όνοματά τους είναι πολλά, πχ. οι ιπτάμενοι ή Βολαδόρες ή Άρχοντες.

Για παράδειγμα, θα δείτε κατά τη διάρκεια του βίντεο ότι οι Αμερικάνοι προσπαθούν να βρούν το ρωσικό διαστημικό σταθμό MIR αλλά τους είναι αδύνατο, γιατί στην κατεύθυνση που ψάχνουν είναι γεμάτο από UFO.

Το 1996, κατά τη διάρκεια της αποστολής STS-75 από τη NASA έγινε το πείραμα με το Tethered Satellite System Reflight (TSS-1R) για την παραγωγή ενέργειας από τους Αμερικάνους.

Οταν ξεκινάνε κάποιο καινούργιο πείραμα στο διάστημα, τα ΑΤΙΑ βρίσκονται σε αναμονή και μόλις συμβεί κάτι νέο, κάτι περίεργο, βουτούν μαζικά για να παρατηρήσουν τους σκοπούς των Αμερικάνων.

Φαίνεται ότι οι εξωγήινοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο επικίνδυνοι είναι οι σύμμαχοι μας.

Κατά την διάρκεια του βίντεο αναφέρεται για τον πόλεμο που διεξάγεται ανάμεσα στην Αμερική και τα εξωγήινα UFO στο διάστημα. Είναι πεπεισμένος ότι οι Αμερικάνοι πυροβολούν με λέιζερ τα UFO.

Στο βίντεο θα δείτε την δέσμη λειζερ από όπλα πλάσματος και την αλλαγή κατεύθυνσης του ΑΤΙΑ με την ανάπτυξη ταχύτητας 7.000 μίλια την ώρα!!! Οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι δεν λένε κουβέντα για τον μυστικό πόλεμο εναντίον των ΑΤΙΑ.

Μερικές φορές χτυπάνε τα UFO σύμφωνα με τον Everard με αποτέλεσμα να συντριβούν και μετά τρέχουν να μαζέψουν ότι έχει απομείνει. Με αυτό τον τρόπο αποκτούν εξωγήινη τεχνολογία, όπως τα μικροτσίπ και άλλα όπλα λέιζερ.

Αργότερα τα περνάνε στην μαζική παραγωγή και μας πουλάνε τις νέες τεχνολογίες τους, τα gadgets και κάνουν και τους έξυπνους. Οι Ρώσοι έχουν αναφερθεί στο παρελθόν για τα iPhone και τα μικροτσίπ που βρέθηκαν στον κόλπο του Μεξικού από τους Αμερικάνους που πρέπει να είναι εξωγήινης προέλευσης.

Γι αυτούς που ακόμα δεν πιστεύουν στην ύπαρξη των UFO και την εξωγήινη ζωή, παρακολουθήστε το βίντεο:

The Enigma Channel http://www.enigmaTV.com

Οι εικόνες πάρθηκαν από έμπειρους αστροναύτες της NASA, και είναι απο τις λίγες που πέφτουν στα χέρια των ερευνητών, συχνά με αποτέλεσμα το θάνατο αυτών που ανοίγουν τα μάτια στη μάζα.

Ο ΚΟΡΑΞ

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ