.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Απέτρεψαν σοβαρότατη Σκοπιανή προβοκάτσια στην Αμφίπολη

ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Άκρως περίεργα, και αύξηση τον προκλήσεων κατά της Ελλάδας από τους γείτονες μας Σκοπιανούς, έχουμε τις τελευταίες μέρες, όσο συνεχίζεται η ανασκαφή στην Αμφίπολη και βρίσκονται νέα εκπληκτικά ευρήματα....

Δεν είναι τυχαίο η μεγάλη αύξηση της αστυνομικής δύναμης για την φρούρηση του αρχαίου τάφου!

Εδώ και αρκετές μέρες η ΕΥΠ έχει προειδοποιήσει την Ελληνική Κυβέρνηση, ότι Σκοπιανοί πράκτορες και άλλες οργανώσεις που προέρχονται από Σκοπιανούς που μένουν στο Εξωτερικό, ψευτο - οργανώσεις όπως π χ Απελευθέρωση της Μακεδονίας, ετοιμάζουν μια προβοκάτσια στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης.

Η προβοκάτσια αυτή θα ήταν μια συγκεντρώσει από καμιά εκατοστή υποτίθεται απλούς πολίτες τον Σκοπίων στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης, και θα σήκωναν πλακάτ διαμαρτυρίας για δήθεν σκλαβωμένα Μακεδονικά Εδάφη από τους Έλληνες!

Σε όλο αυτό το καλοστημένο σκηνικό των Σκοπιανών θα έπεφτε στην παγίδα η Ελληνική Αστυνομία, που θα παρενέβη να τους απώθηση, και η Σκοπιανή θα βρουν την ευκαιρία από αυτά τα γεγονότα να προβληθούν από τα διεθνή μέσα ενημερώσεις!

Η ΕΥΠ από πολύ νωρίς είχε καταλάβει τα σχέδια των Σκοπιανών, όταν ανακάλυψε περίεργες μετακινήσεις Σκοπιανών δήθεν τουριστών, που έρχονται στην Ελλάδα, και στην συνέχεια για να μην γίνουν αντιληπτοί, νοικιάζουν αυτοκίνητα που έχουν φυσικά Ελληνικές πινακίδες, και επισκεπτόταν την Αμφίπολη!

Δυστυχώς για αυτούς τα σχέδια τους έγιναν αντιληπτά! Και η περιοχή της Αμφίπολης θυμίσει Στρατόπεδο! Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Γκρούεφσκι που ελέγχει απολύτως τα μέσα ενημέρωσης στα Σκόπια έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «ερασιτεχνισμό» και «πλήρη άγνοια της ιστορίας» βρετανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το BBC, την Washington Post και τους International Business Times.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Dnevnik» υποστηρίζει ότι τα βρετανικά και τα αμερικανικά ΜΜΕ «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό» και τους κατηγορούν για ερασιτεχνισμό και πλήρη άγνοια της ιστορίας ,ως υποτιθέμενη απόδειξη του ισχυρισμού τους ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι «Μακεδονικός» δηλαδή Σκοπιανός, αφού ισχυρίζονται ότι η ΠΓΔΜ είναι ο νόμιμος διάδοχος της αρχαίας Μακεδονίας!

Σε νέα πρόκληση Ο αντιπρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με μία ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.

Δυστυχώς δεν μας φτάνουν τα εσωτερικά μας οικονομικά προβλήματα,θα πρέπει να ασχολούμαστε και με τα παιδιαρίσματα των Σκοπιανών!

Σπύρος Πρίφτης
email: sp.barber@hotmail.gr

Το είδαμε εδώ