.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Όταν οι Ορθόδοξες εικόνες νικούν τα βλήματα των Ουκρανών ναζί [φωτο]

Θαύμα στο μαρτυρικό Ντονέτσκ
ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΩΝ 122 ΧΛΣΤ. ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ!

Ένα πρωτοφανές και εντυπωσιακό θαύμα σημειώθηκε στη χειμαζόμενη από τον πόλεμο Νέα Ρωσία, τη νύχτα της 16ης προς 17η Αυγούστου στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην κωμόπολη Mospynο της περιοχής του Ντόνετσκ....

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ενός συγκλονιστικού γεγονότος το οποίο δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί χωρίς αναγωγή σε υπερφυσική θεία επέμβαση.

Η ορθόδοξη εκκλησία επλήγη τη νύχτα της 16ης προς 17η Αυγούστου από ρουκέτα των 122 χλστ από πυραυλικό σύστημα τύπου Grad. Η ρουκέτα μπήκε στην εκκλησία σπάζοντας το παράθυρο και κατέληξε να καρφωθεί ακριβώς μπροστά στη μεγάλη εικόνα του Χριστού χωρίς να εκραγεί και χωρίς να δημιουργήσει την παραμικρή υλική ζημιά, πέρα από… το σπασμένο τζάμι, φυσικά, μία τρύπα στο δάπεδο και ένα σπασμένο βάζο με λουλούδια γύρω της!

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ότι η ρουκέτα πέρασε μέσα από το εξωτερικό κιγκλίδωμα και το παράθυρο και καρφώθηκε ακριβώς μπροστά στην εικόνα, σαν πραγματικά κάποιο αόρατο χέρι να την καθοδήγησε με χειρουργική ακρίβεια, για να γονατίσει, κυριολεκτικά, μπροστά στον Παντοκράτορα!

Από την σύγκρουση του βλήματος στο δάπεδο δεν προκλήθηκε έκρηξη ούτε πυρκαγιά, και η εκκλησία έμεινε κυριολεκτικά ανέπαφη από αυτό το καταστροφικό κτύπημα.

Βέβαια οι συγκρούσεις συνεχίζονται, σήμερα, στο κέντρο του Ντονέτσκ, όπου από το πρωί ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με ανταλλαγές πυρών, σε πολλές συνοικίες της πόλης της ανατολικής Ουκρανίας.

Δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, μετέδωσε ότι είδε πέντε ως έξι ενόπλους κρυμμένους πίσω από αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου να τρέχουν και να πυροβολούν εναντίον μιας άλλης ομάδας ανθρώπων.

Νωρίτερα σήμερα περιοχές στα προάστια του Ντονέτσκ βομβαρδίστηκαν από πυροβολικό, για πρώτη φορά, ενώ αμείωτες συνεχίζονται οι συγκρούσεις του ουκρανικού στρατού με τους ρωσόφωνους αυτονομιστές και στο κέντρο του Λουγκάνσκ.

Όμως το εντυπωσιακό θαύμα των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου έχει ήδη δώσει πολύτιμο θάρρος και ελπίδα στους Ορθόδοξους μαχητές της μαρτυρικής πόλης. Μπορεί να τους έχουν κόψει το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα, μπορεί να έχουν ελάχιστα αποθέματα τροφής.

Μπορεί το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, με την σκανδαλώδη ανοχή και συνενοχή ολόκληρης της Δύσης, να εξακολουθεί να εμποδίζει την είσοδο του κομβόι της ρωσικής ανθρωπιστικής βοήθειας, και να κάνει τα πάντα για να εξοντώσει μία ώρα αρχύτερα τους ρωσόφωνους πολίτες, όμως ο αληθινός Θεός δεν τους έχει εγκαταλείψει και αποδεικνύει με τον πλέον τρανό ότι είναι μαζί τους.









[Πηγή]