.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Δείτε εξάχρονο να κάνει «limbo skating» κάτω από 39 αυτοκίνητα!

Απίστευτο βίντεο

Ένας μικρός Ινδός, μόλις έξι ετών, έχει βάλει πείσμα να μπει στο βιβλίο Γκίνες κάνοντας «limbo skating»... O εξάχρονος Γκάγκαν Σατίχ από την Ινδία έχει βάλει στόχο να μπει στο βιβλίο Γκίνες κάνοντας «limbo skating» κάτω από 39 αυτοκίνητα!....

Τι είναι το «limbo skating»;

Είναι το πατινάζ κάτω από οποιοδήποτε αντικείμενο, στην προκειμένη περίπτωση κάτω από αυτοκίνητα, όπου ο αθλητής πρέπει να βρίσκεται σε επίπεδη στάση.

Ο εξάχρονος Ινδός έχει ήδη καταγραφεί στο «India Books Record» και τώρα περιμένει να τον εντοπίσουν και από το βιβλίο Γκίνες, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να γίνει, αφού το κατόρθωμά του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο εξάχρονος κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε ένας πεντάχρονος συμπατριώτης του, ο οποίος πέρασε κάτω από 27 αυτοκίνητα κάνοντας «limbo skating», το 2012.

Ο πατέρας του εξάχρονου Γκάγκαν δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Μail, ότι ο γιος του σηκώνεται στις 5 το πρωί και πηγαίνει για προπόνηση, αργότερα πηγαίνει στο σχολείο και όταν τελειώσει κάνει προπόνηση στο αγαπημένο του σπορ πάλι, κάνοντας πατινάζ στον δρόμο της γειτονιάς του!

Ο μικρός αθλητής έχει στόχο να καταφέρει να περάσει κάτω από 100 αυτοκίνητα και κάποια μέρα να συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Barcroft TV

[Πηγή]