.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Οι εξωγήινοι ελέγχουν ένα μέρος της Αμερικής;


Η Washington Post παρουσίασε την πρώτη δόση μιας απόρρητης έρευνας με το όνομα, Top Secret America, που αποκαλύπτει ότι τώρα ,ένα μεγάλο μέρος της Αμερικής ελέγχεται από εξωγήινους....

Το "Top Secret America." είναι μια κλειστή κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών που δημιουργήθηκε μετά την 9/11. Αυτό που έγραψε η Washington Post είναι το αποτέλεσμα των ερευνών των δύο τελευταίων ετών.

Μεταξύ των Δημοσιευμάτων, οι πιο ανησυχητικές διαπιστώσεις είναι ότι 854.000 άνθρωποι έχουν μετακινηθεί και ζουν στην Ουάσιγκτον αποτελώντας ένα λόμπυ, που συνέχεια αυξάνεται και τα τελευταία εννέα χρόνια είναι ουσιαστικά εκτός ελέγχου.

Η πιο εντυπωσιακή αποκάλυψη είναι ότι μέσα στο λόμπυ αυτό είναι και εξωγήινοι. Οι περισσότεροι αλλοδαποί είχαν αρχικά εκπαιδευτεί στη περιοχή 51, στην στρατιωτική βάση της Νεβάδας.

Τα τελευταία χρόνια, όμως , η κυβέρνηση μετακίνησε τους εξωγήινους σε μια άλλη βάση στη Δυτική Βιρτζίνια, που είναι γνωστή ως περιοχή 79..Η ομάδα των αλλοδαπών ονομάζετε TSA .

Κάποιοι στο Υπουργείο Άμυνας ανησυχούν σχετικά με τη χρήση αλλοδαπών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.. Ο αριθμός των αλλοδαπών της TSA δεν είναι γνωστός, αλλά λένε, ότι είναι περίπου 500.

Δυστυχώς, οι αλλοδαποί δεν λένε τα σχέδια τους και δημοσιογράφοι άκουσαν , τον υπουργό Άμυνας να λέει, "ότι το τζίνι έχει φύγει από το μπουκάλι τώρα».

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε ότι οι εξωγήινοι θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

conspiracyfeeds

Το είδαμε εδώ