.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ , ΔΩΡΕΑΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ...

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Απίστευτο! Ο Βενιζέλος ήθελε να ρίξει Πακιστανούς μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας να νοσηλεύονται δωρεάν!!! Ναι, είναι αληθινό πέρα για πέρα! Ο.... Βενιζέλος ήθελε να σπρώξει χιλιάδες Πακιστανούς και άλλους Ασιάτες να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας δωρεάν και από το υστέρημα των Ελλήνων! Να μετατραπεί ένα ακόμα Ελληνικό νοσοκομείο σε βρωμερό Ασιατικό κατάλυμα όπως και τα άλλα Ελληνικά νοσοκομεία που μπαίνεις υγιής και αρρωσταίνεις από τα μικρόβια που κουβαλάνε από τις χώρες τους οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που περνάνε καθημερινά από εκεί. Μπαίνεις και εισπνέεις την αποφορά απλυσιάς και έρχεσαι αντιμέτωπος με την αναίδειά τους. Εκεί που δεν βρίσκουν πια σειρά οι Έλληνες που πλήρωναν τόσα χρόνια τους ασφαλιστικούς τους φορείς, να νοσηλευθούν σαν άνθρωποι επειδή είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν στην ουρά με τον κάθε λαθρομετανάστη που ήρθε στην Ελλάδα καταλύοντας κάθε έννοια του διεθνούς δικαίου.
Όσα και να γράψεις, δεν μπορείς να περιγράψεις την πραγματικότητα.
Δεν το πιστεύει νους, ότι το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, αυτό το εξαιρετικό πεντακάθαρο νοσοκομείο που το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μπαίνοντας είναι το αστέρι της Βεργίνας, αυτό το νοσοκομείο με τους πολύ καλούς γιατρούς επιστήμονες, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που το πρώτο προσόν που διακρίνεις πάνω τους είναι η ευγένεια και η εξυπηρέτηση, λίγο ακόμα και θα μετατρεπόταν σε γκέτο λαθρομεταναστών να μην μπορούν να βρουν σειρά οι ένστολοι Αεροπόροι και οι συνταξιούχοι με τις οικογένειές τους, οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους και οι ακρίτες κάτοικοι ορισμένων μικρών νησιών κυρίως της παραμεθορίου που εξυπηρετούνται κατ εξαίρεσιν και ίσως από ευγνωμοσύνη της Πολιτείας επειδή φυλάνε Θερμοπύλες. (Είχε περαστεί σε ΦΕΚ παλαιότερα επί Νέας Δημοκρατίας να νοσηλεύονται εκεί, αν το επιθυμούν, οι κάτοικοι που προαναφέρθηκαν αλλά με τον δικό τους ασφαλιστικό φορέα).
Να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο έχει όλες τις ειδικότητες και ούτε λίγο ούτε πολύ ο Βενιζέλος, εκτός από τις υπόλοιπες πτέρυγες, απαίτησε να να δέχονται και τις Πακιστανές - Αφγανές γυναίκες να τις ξεγεννάνε στο γυναικολογικό και να περιθάλπουν και τα νεογνά στο παιδιατρικό! Ήμαρτον Θεέ μου! Τι άλλο να πει κανείς! Μαζί με τις γυναίκες των Αεροπόρων που αναπάσα στιγμή μπορεί θα κληθούν να υπερασπιστούν την Ελλάδα, μαζί και οι γυναίκες των Ισλαμιστών λαθροεισβολέων που αναπάσα στιγμή και εφ όσον κηρυχθεί κανένας πόλεμος, θα πάρουν το μέρος της Τουρκίας, όπως έκαναν οι Τσάμηδες Αλβανοί στον πόλεμο του 40 που είχαν συμμαχήσει με τους κατακτητές και σκότωναν πισώπλατα τους Έλληνες μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
Κι όλα αυτά την ώρα που τα κονδύλια για την άμυνα συρρικνώνονται, την ώρα που οι μισθοί πετσοκόβονται.
Φυσικά σύσσωμο το προσωπικό γιατροί, νοσηλευτές, υπάλληλοι διοίκησης, ένστολοι, αντέδρασαν δυναμικά απέναντι στις ελεεινές και τρισάθλιες απαιτήσεις του Βενιζέλου. Απείλησαν με δυναμικές κινητοποιήσεις για να μην μετατραπεί ακόμα ένα Νοσοκομείο και μάλιστα στρατιωτικό σε γκέτο λαθρομεταναστών. Ο Βενιζέλος υποχώρησε (τουλάχιστον προς το παρόν).
Μετά από όλα όσα περνάει καθημερινά ο πολύπαθος Ελληνικός λαός από αυτούς, βιασμοί, σκοτωμοί, ληστείες, αλλοίωση του πληθυσμιακού μας στοιχείου, αυξανόμενη ανεργία εξ αιτίας των ξένων και άλλα πολλά, τώρα θέλουν να τους ανοίξουν διάπλατα και τις πόρτες του Νοσοκομείου Αεροπορίας;
Ο ανθελληνισμός του Βενιζέλου ξεδιπλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο με αυτή την κίνηση. Ποιοι του υπαγορεύουν αυτές τις προτάσεις; Μήπως τώρα που πλησιάζουν εκλογές θέλουν να "εξυπηρετήσουν" τους λαθρομετανάστες ψηφοφόρους τους αφού είναι από τους λίγους που τους έμειναν;

Δεν τους έμεινε ίχνος ντροπής επάνω τους!
"Ελευθερία του Λόγου"

Το είδαμε εδώ