.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΙΝ (ΕΛΛΗΝ ΗΝ;;;)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Tις τελευταίες μέρες πολλά έχουν γραφτεί όσον αφορά την εξέλιξη της πορείας του κομήτη Ελενιν.
H ιστορία παρουσιάζεται, πως τηλεσκόπια της California ανίχνευσαν ένα ραδιοσήμα που.... εκπέμπει από την περιοχή που βρίσκεται ο κομήτης Ελενιν. Αμέσως πολλοί έσπευσαν να πουν πως ο κομήτης είναι στην πραγματικότητα κάποιο εξωγήινο σκάφος ή κάτι που έχει κατασκευαστεί και έχει τοποθετηθεί επάνω στον κομήτη προκειμένου να εκπέμπει το σήμα. Φυσικά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και πολλοί μίλησαν για απάτη και διασπορά ψεύτικων ειδήσεων με σκοπό τον αποπροσανατολισμό.

Is ELENIN giving off a strange RF signals?

apekshawishvashi

Μετά είδαμε στο Youtube ένα βίντεο που έδειχνε την πορεία του ΕΛΕΝΙΝ. Περιμέναμε λίγο διάστημα προκειμένου να διασταυρώσουμε αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο και διαπιστώσαμε πως το βίντεο ήταν πραγματικό.
Ο κομήτης ενώ πλησίαζε τον πλανήτη Δία, προκλήθηκε μια έκρηξη δίχως να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει ή τι την προκάλεσε! Η έκρηξη αυτή είναι τεράστια, και το οστικό κύμα φαίνεται καθαρά στις εικόνες.

Μπορείτε να το δείτε και εσείς ακολουθώντας ακριβώς την διαδικασία που φαίνεται
στο βίντεο από κάτω ή τον σύνδεσμο που σας έχουμε εδώ: http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images . Eπιλέξετε ΒEHIND HI1, ημερομηνία από 20110829 εώς 20110907 και επιλογή SLIDESHOW.

Ύστερα από αυτό άρχισε να κυκλοφορεί στους επιστημονικούς κύκλους πως ο κομήτης έχει αρχίσει την διαδικασία αποσύνθεσης. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Leonid Elenin στις 03 Σεπτεμβρίου:
"Η διαδικασία της αποσύνθεσης έχει αρχίσει, ο πυρήνας έχει αλλάξει αρκετά και τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει περισσότερο. Ο ψευτοπυρήνας του έγινε διάχυτος, επεκτάθηκε και εξαφανίστηκε εντελώς. Στις εικόνες από την 1η Σεπτεμβρίου στην κώμη του κομήτη δεν υπάρχει ορατή συμπύκνωση και αυτό σημαίνει ότι ο κομήτης έχει ήδη διασπαστεί σε μικρότερα κομμάτια με μέγιστο μέγεθος που δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα".

Elenin/Jupiter/Explosion Reality Check

Suspicious0bservers

Όμως στις φωτογραφίες αν προσέξετε καλά, ναι μεν υπάρχει επέκταση του πυρήνα όμως δεν φαίνεται πως εξαφανίζεται εντελώς, αλλά απλά μειώνεται και μετακινείται προς το μέρος που δεν υπάρχει οπτική κάλυψη του δορυφόρου.
Επίσης μας είχαν πει, πως η κόμη του Ελενίν ήταν όσο το μέγεθος του πλανήτη Δια, γιατί μετά βίας μπορούμε να τον παρατηρήσουμε στο slideshow;
Την πραγματικότητα θα την αντικρίσουμε την 11/09/ 2011 όταν ο κομήτης περάσει στο περιήλιο και θα μπορούμε να παρατηρήσουμε τι ακριβώς έχει γίνει..
worldjudge2012

Το είδαμε εδώ