.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η αποδόμηση της ιστορίας μας
από τους εργολάβους και τα κανάλια τους,..


....αντιμετωπίζεται μόνο με έναν τρόπο: Την επιλογή Όρμπαν. Άμεσο έλεγχο στην ασυδοσία τους.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Μετά την αθλιότητα τηλεοπτικού καναλιού, ιδιοκτησίας γνωστού μεγαλοεργολάβου και νυν εφοπλιστή, όπου.... σε συνεργασία με γνωστούς εθνομηδενιστές, η επανάσταση του ’21 εμφανίζεται περίπου όπως την εμφανίζει το Τουρκικό φασιστικό κεμαλικό βαθύ κράτος, ως δηλαδή «ανταρσία πεινασμένων και ξυπόλυτων κατά της ευνομούμενης Οθωμανικής αυτοκρατορίας», είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την υπόθεση των τηλεοπτικών καναλιών, πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρά.

Οι δεκάδες αναλύσεις που φιλοξενήθηκαν στο διαδίκτυο, από φιλότιμους αναλυτές, οι οποίοι απάντησαν στην αθλιότητα, δυστυχώς, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν την μονόπλευρη προσέγγιση του τηλεοπτικού κοινού (σχεδόν καμία από τις απόψεις τους δεν φιλοξενήθηκε στα ιδιωτικά κανάλια των εργολάβων), αλλά στην ουσία χαρίζουν και το απαιτούμενο «άλλοθι» για την υποτιθέμενη πολυφωνία, η οποία επίσης υποτίθεται πως εξυπηρετεί την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να το πάρει απόφαση πως, τίποτε καλό δεν πρέπει να περιμένει από τους εργολάβους – ιδιοκτήτες των καναλιών και τους υπαλλήλους τους, αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους. Όλες οι φωνές που ακούγονται σήμερα, κυρίως από το διαδίκτυο, αναπαράγουν κυρίως το συναίσθημα της απελπισίας αλλά και της αναγούλας του Έλληνα πολίτη, απέναντι στην εμετική στάση των ΜΜΕ. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Μονόδρομος και σε αυτήν την περίπτωση, είναι η συσπείρωσή μας, σε ένα ευρύ, Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο, αποφασισμένο να συγκρουσθεί με τους εργολάβους-καναλάρχες. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί σε αυτό το ζήτημα: Κρατική αρχή, που να εποπτεύει τα ΜΜΕ και να προστατεύει τον πολίτη από την ασυδοσία τους.

Το μέτρο αυτό που εφάρμοσε η κυβέρνηση Όρμπαν της Ουγγαρίας, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο σήμερα, με δεδομένη την άθλια εικόνα των ΜΜΕ, την πλήρη τους εξάρτηση από οικονομικά συμφέροντα και την ιδιότυπη αιχμαλωσία τους από ένα κράτος «προαγωγό», το οποίο αρνείται ακόμη επίμονα να προχωρήσει στις αδειοδοτήσεις τους. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, έχοντας τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι σε αυτό το οξύτατο πρόβλημα, είναι αποφασισμένο, υλοποιώντας τη λαϊκή βούληση της οποίας τη στήριξη θα ζητήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές, να ελέγξει τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και να διανείμει τις άδειες συχνοτήτων τηλεοπτικών σταθμών, σε εργαζόμενους, αγρότες, φοιτητές, ανθρώπους του πολιτισμού αλλά και τους ένστολους και γενικώτερα στους κοινωνικούς φορείς του Λαού μας.

πηγη