.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..... ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

Στην Ελλάδα θα γίνουν πρόωρες εκλογές
ή τελικά θα γίνει της "Αιγύπτου";



Κάθε φόρα που ο κόμπος φτάνει στο κτένι η σκοτεινή ελίτ που κυβερνά τον κόσμο διοργανώνει εκλογές στις χώρες για να αποφύγει κατά αυτόν τον τρόπο τυχόν αναρχίες και εξεγέρσεις των λαών. Μην ξεγελιέστε θυμηθείτε τι έλεγε το Πασοκ προεκλογικά για να πάρει τον κόσμο με το μέρος του και να ρίξει τον Καραμανλή.... Λαΐκιζε και το έπαιζε κατά του μνημονίου και άλλα, και τελικά διέπραξε τα αντίθετα . Όλα τα κώματα όταν φτάνουν στο κατώφλι της εξουσίας διοικούνται πλέον από τους Μασόνους , η ατζέντα παραμένει η ίδια!

Απόσπασμα από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών":

"Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των λαών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία.
Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.
Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς."

Η αλήθεια είναι όμως ότι παρατηρείτε μια Παγκόσμια εξέγερση των πληθυσμών και με γοργούς ρυθμούς μάλιστα η μια χώρα μετά την άλλην εξεγείρετε. Αυτό μου φαίνετε λίγο στημένο εμένα τις εξεγέρσεις δηλαδή, εκτός βέβαια αν ξαφνικά αφυπνίστηκε ο κόσμος παγκοσμίως σε μια στιγμή με το πάτημα ενός "κουμπιού" (λίγο απίθανο κάτι "Άλλο παίζει".)

Το πιθανότερο είναι αυτό που λένε οι "Σοφοί της Σιών" στα πρωτόκολλα τους απόσπασμα :

"Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού" δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.

Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.

Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι λαοί.

Οι άνθρωποι έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν "μεγάλη". Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.
Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη "Ελευθερία" βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης."

Συμπέρασμα ετοιμάζουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση με επικεφαλή τον Αντίχριστο.
Nikos OTilemaxos

πηγη