.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τι συμβαίνει και στον.........Κρόνο;;;;!!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ....ΚΡΟΝΟ


Γιγαντιαία Διαστημόπλοια στον Κρόνο

Πάλι φαντασιοπληξίες του συγγραφέα του αρθριδίου θα λέτε! Όμως δεν είναι έτσι, οι εικόνες 1 και 2 είναι από σειρά υπέρυθρων φωτογραφιών των δακτυλίων του Κρόνου από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble....
που ελήφθησαν το 1996. Οι επιστήμονες λένε ότι από αυτές ανακάλυψαν νέους δορυφόρους του Κρόνου. (παράξενο” όλοι οι δορυφόροι του Κρόνου εκτός του Ιαπετού είναι σε επίπεδο και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τους πλανήτες !!! και όταν μιλάω για Αστρομηχανική, κάποιοι νομίζουν ότι χρειάζομαι ψυχίατρο, χα! χα! χα!)

Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι τι είναι τα αντικείμενα Α και Β και C, που βολτάρουν στους εξωτερικούς δακτυλίους του Κρόνου. Αυτά τα γιγαντιαία σχήματος πούρου αντικείμενα φαίνονται καθαρά να ακολουθούν συγκεκριμένη τροχιά στην άκρη του δαχτυλιδιού. Θα μπορούσαν να είναι Μητρικά σκάφη;; Μπορούμε να απορρίψουμε την περίπτωση σφάλματος της φωτογραφίας γιατί φαίνονται σε δέκα φωτογραφίες και δείχνουν καθαρά ότι κινούνται . Ο John Lear δήλωσε ότι πιστεύει ότι το ένα σκάφος έχει διαστάσεις μήκος 49.600 χιλιόμετρα και πλάτος 3.840 χιλιόμετρα !!!

Στοιχεία επιβεβαιώσεως δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του Science News (V. 149, No. 5, p.71), το οποίο ανέφερε ότι το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble φωτογράφισε έναν μεγάλο ελλειπτικό “δορυφόρο” να περιφέρεται στα δαχτυλίδια του Κρόνου στην μια φωτογραφία και το οποίο εξαφανίστηκε στην επόμενη. Δύο άλλα πολύ μεγάλα και πολύ φωτεινά αντικείμενα φωτογραφήθηκαν στις 22 Μαΐου και 10 Αυγούστου του 1995, αλλά εξαφανίστηκαν στις 21 Νοεμβρίου 1995.

Ο Dr. Norman Bergrun είναι (μηχανολόγος και αποφοίτησε από το Cornell University) ένας πρώην υπάλληλος της NASA που δούλευε στο Ames Research Laboratory, NACA (National Advisory Committee for Aeronautics). Στο Ames η δουλειά του επέτρεψε να καταλάβει κάποια πράγματα από την εξωγήινη τεχνολογία.





Εξέδωσε ένα βιβλίο “THE RINGMAKERS OF SATURN” και ξεκινά με την παρουσίαση ενός υπέρ τεχνολογικού εξωγήινου αντικειμένου που το είδανε από το Pajaro Dunes, CA. Θυμάται τα γεγονότα και τις ειδικές φυσικές ιδιότητες του αντικειμένου. Μια δεκαετία αργότερα, αυτό το αντικείμενο ήταν παρόμοιο με αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στην αποστολή της NASA Voyager 1. Κατόπιν πηγαίνει στο 1980-81 όπου τα Voyagers 1 και 2 της NASA πλησίασαν τον Κρόνο. Κυλινδρικά αντικείμενα έχουν ανακαλυφθεί στον Κρόνο και σε ένα δορυφόρο του Ουρανού.
Απέδειξε ότι τα δακτυλίδια Α του Κρόνου δεν κλείνουν και κάτι υπάρχει εκεί, ένα σκάφος γιγαντιαίο.

Η μικροσκοπική περιοχή του σύμπαντος που ο άνθρωπος θεωρεί δικιά του έχει υποστεί εισβολή.
Από πάρα .... πολύ παλιά !























ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ2