.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο Παύλος Πισσάνος πιστεύει στην ύπαρξη του 5ου στοιχείου. Η επανάσταση της θεωρίας του αιθέρα

Μετά την παγκόσμια επιτυχία που είχε το βιβλίο "Από τον Αριστοτέλη στον Hawking" που μεταφράστηκε σε 26 γλώσσες και κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 100 χώρες, ο Παύλος Πισσάνος με το νέο του βιβλίο "Οι Νόμοι του Σύμπαντος στην Επίγεια και την Επουράνια ζωή" αιφνιδιάζει προτείνοντας μια νέα θεωρία που ανατρέπει τα δεδομένα της σύγχρονης επιστήμης.
Ο συγγραφέας προκαλεί το επιστημονικό κατεστημένο επαναφέροντας την προδομένη σήμερα θεωρεία του αιθέρα, που βασίζεται στην επιστημονική και φιλοσοφική τεκμηρίωση της υπόθεσης των χαμένων κειμένων του Αριστοτέλη για το "Ακίνητον κινούν" και το "αεί θειν".

Η επιστημονική.... "αποκαθήλωση" της θεωρίας του
αιθέρα έλαβε χώρα το 1887 όταν οι Αμερικανοί επιστήμονες Michelon και Morley "απέδειξαν" πειραματικά πως ο Αιθήρ δεν υπάρχει στον κοσμοχώρο, άποψη που στη συνέχεια συμμερίστηκε και ο Αϊνστάιν.

Απέρριψε το πείραμα


Στην επιστημονική του μελέτη ο Παύλος Πισσάνος ανέσυρε τη θεωρία του αιθέρα και με την βοήθεια κορυφαίων Ελλήνων επιστημονικών συμβούλων απέρριψε με τεκμηριωμένα στοιχεία το πείραμα των Michelon και Morley, αναλύοντας τη δράση της διττής φύσης του αιθέρα, της κινητής και της ακινήτου, στην επίγεια και την επουράνια ζωή.

Εάν τελικά η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα αποδεχθεί τη νέα θεωρεία ύπαρξης του αιθέρα, αυτό θα σηματοδοτήσει την ανατροπή πολλών απόψεων και κανόνων για τις έννοιες του χώρου και του χρόνου, της βαρύτητας, της απροσδιοριστίας και της διάδοσης του φωτός.

Ο συγγραφέας ευελπιστεί πως το βιβλίο θα αποτελέσει "ειρηνική επανάσταση" επισημαίνοντας: "Ο άνθρωπος είναι Αιθήρ. Ο Άλλος Κόσμος που βρίσκεται εντός του κόσμου που ζούμε είναι πάλι Αιθήρ. Όταν όλα είναι Αιθήρ, αυτόματα γινόμαστε μέτοχοι της Δημιουργίας"

Ο κ. Πισσάνος χαρακτηρίζει τη σημερινή επιστήμη "παγερή" και "φαλκιδευμένη" στο μεγαλύτερό της μέρος, "επειδή οι περισσότεροι ερευνητές προσπαθούν να ερμηνεύσουν τους νόμους της Δημιουργίας, αλλά περιφρονούν αδυσώπητα τον Δημιουργό, ενώ στα μεγάλα ερευνητικά κέντρα προσπαθούν να αποδείξουν σαν αληθινό το "Απόλυτο Παραμύθι" του Big Bang, ότι δηλαδή το Σύμπαν κάποτε άρχισε και κάποτε θα τελειώσει και επειδή τα πανεπιστήμια αναβιώνουν την πραγματικά ηλίθια θεωρία του Δαρβινισμού"
Το βιβλίο προλογίζουν 15 ακαδημαϊκοί και επιστήμονες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, ενώ έτοιμη είναι η Αγγλική του έκδοση.
aboboula@e-typos.com

TO BΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ: http://i-diadromi.blogspot.com