.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ,ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ,ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ!

Ο έμμισθος υπάλληλος του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και τακτικός αρθρογράφος της κομματικής του εφημερίδας ΑΛΦΑ ΕΝΑ πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος (ΕΜΕ) κ. Κολομπανί ζητά περισσότερα τζαμιά στην Ελλάδα!

Στην.... δημοκρατική μας Ελλάδα εκτός των πολλών Ελληνικών Οργανώσεων, Ενώσεων κλπ, υπάρχει και μια Ένωση για τους Μετανάστες με την ονομασία Ένωση Μεταναστών Ελλάδος (ΕΜΕ).

Πρόεδρος της ως άνω Ενώσεως είναι κάποιος Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί και μέλος του ΔΣ κάποιος Σαΐντ Μοχάμεντ Τζαμίλ. Οι παραπάνω κύριοι, που υποθέτω εκπροσωπούν τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στη Χώρα μας και ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου και παρουσίασαν τις προτάσεις τους για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής.

Στο θέμα ανέγερσης τζαμιού η πρόταση της ΕΜΕ συνίσταται στη δημιουργία 10 τουλάχιστον τζαμιών στην Ελληνική επικράτεια,
με βάση το διαφορετικό θρησκευτικό τους προσανατολισμό και δηλώνει πρόθυμη να συμβάλλει οικονομικά για την ανέγερσή τους, ώστε λόγω και της οικονομικής κρίσης να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις στην Ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Πρόεδρος της ΕΜΕ ο κ. Κολομπανί, ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμη) έμμισθος υπάλληλος του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και τακτικός αρθρογράφος της κομματικής του εφημερίδας ΑΛΦΑ ΕΝΑ μαζί με κάποια Ναταλί Κολομπανί, η οποία επιμελείτο την προτελευταία σελίδα με τα ΝΕΑ σε 3 ΓΛΩΣΣΕΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ SCREENSHOT ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ:

(κλικ στην εικόνα)

ΕΠΟΜΕΝΩΣ,Ο ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ: ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ "ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΤΖΑΜΙΑ"!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ Ο...ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Λαος, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ;
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ARMYALERT"

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com